vineri, 5 iulie 2013

Părintele Calciu Dumitreasa - Ecumenismul și Masoneria (video)

Ecumenismul este folosit de globaliști pentru a crea o religie unică. Religie unică anticreștină (New Age) propune o bizarerie: multă iubire între credincioși care au credințe diferite?? De fapt, prin ecumenism se încearcă, într-un mod viclean, distrugerea adevăratei credințe creștine, ortodoxia reprezentând ținta principală a globaliștilor.

Ecumenismul bătătorește calea către diabolicul New Age. În New Age nu mai există Dumnezeu, toți oamenii având posibilitatea să devină, prin propriile puteri (concentrare, yoga, energii ...), niște mici zei. Vorbim, practic, de o religie întunecată, fără Dumnezeu, fără nimic sfânt. Din această cauză ecumenismul reprezintă o mare înșelare.

În clipul "Părintele Calciu Dumitreasa - Ecumenismul și Masoneria" părintele Calciu spune foarte corect: "Ecumenismul este o formă mai subtilă a masoneriei. Masoneria încearcă să refacă un singur imperiu în care cei câțiva unși, nu știu de către cine, trebuie să conduca lumea."Citiți si Pe scurt despre planul anticreștin globalist.

Niciun comentariu:

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner