marți, 28 ianuarie 2014

Orașul morţilor de sub catedrala de la Vatican (video)

Puţini știu ce se ascunde în subsolurile catedralei Sfântul Petru de la Vatican.
Sub Vatican există așa-numitul Necropolis, adică un oraș al morţilor. În acest oraș al morţilor se află morminte din timpul imperiului roman, statuete și fresce păgâne și o reprezentare a lui Lucifer.

Nu e puţin cam straniu pentru o catedrală? Să construiești o catedrală peste un oraș al morţilor? Ca și cum n-ar fi fost de ajuns toate acele morminte și statuete păgâne, în Mausoleul U se poate observa și o reprezentare a lui Lucifer.


Urmăriţi clipul de mai jos pentru mai multe amănunte.În necropola de sub Vatican există numeroase reprezentări ale unor zeităţi sau creaturi păgâne: Oceanus, Mercur, Pluto, Gorgon, Isis, Hypnos, Persefona ... Zeiţa Persefona (zeiţă din lumea umbrelor) tronează pe domul Congresului american sub denumirea de "Statuia Libertăţii" - statuia respectivă provine tot de la Vatican.
Vaticanul este înţesat de simboluri păgâne: zeităţi, idoli, statui romane. Locul acestor simboluri păgâne nu era într-o catedrală creștină ci, eventual, într-un muzeu.

Aţi observat ce fel de cruce poartă papa la gât?

Mulţi își pun întrebarea: Vaticanul chiar este urmașul defunctului imperiu roman? O ipoteză foarte plauzibilă! De ce folosește Vaticanul și astăzi limba latină în condiţiile în care această limbă este moartă, n-o mai folosește nimeni?

Site-ul prezentat în clip
Vatican Necropolis wiki
Mai multe despre Vatican Necropolis

Niciun comentariu:

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner