duminică, 4 august 2013

Istorie ecumenism (video)

Erezia numită ecumenism urmărește distrugerea adevăratei credințe creștine și instituirea noii religii mondiale ca parte a planului noii ordini mondiale.

Ecumenismul a fost gândit de masonerie ca o metodă centralizată pentru controlul tuturor religiilor. Ecumenismul încearcă să subjuge Ortodoxia, singura credință adevărată.

Extras din clip:
"Problema înaintată de proiectul unificării bisericilor îi interesează pe masoni și este foarte apropiată masonilor. Organizarea primelor congrese ecumenice se datorează implicării fraților noștri anglo-saxoni care au determinat activitatea de a organiza unificarea creștinismului."


În afara ecumenismului masoneria a creat și alte metode pentru distrugerea creștinismului. Tot masonii se află și în spatele promovării LGBT, a grupărilor feministe tip Femen, a căsătoriilor nefirești și a altor acțiuni ciudate, anticreștine.

Să nu ne imaginăm că toate aceste acțiuni au apărut peste noapte, de nicăieri. Este vorba despre un plan anticreștin masonic, bine pus la punct, care se află în desfășurare.

Ați observat, probabil, și multiplele atacuri din ultimul timp al televiziunilor împotriva a tot ceea ce înseamnă Ortodoxie. Aceste atacuri vin tot pe filiera masonică.

Ce-au pățit călugării greci de la Mânăstirea Esphigmenou pentru faptul că s-au opus ecumenismului masonic.

Niciun comentariu:

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner