marți, 2 iulie 2013

Resurse utile creștin-ortodoxe

Am creat o pagină în care puteți găsi adrese utile creștin-ortodoxe. Pe noua pagină puteți găsi feed-uri ale celor mai importante site-uri și bloguri ortodoxe, adrese portaluri creștin-ortodoxe, ultimele știri pe subiectul creștini de pe web, câteva widget-uri cu clipuri extrase dinamic din rețeaua Youtube.

Reîmprospătarea feed-urilor din listă se efectuează apăsând butonul Refresh sau tastând F5. Puteti reține pagina în Bookmark/Favorites (apăsați tastele CTRL+D) sau puteți salva pagina pe desktop.

Pe pagina dedicată resurselor creștin-ortodoxe vor mai fi postate și câteva clipuri/filme cu subiect creștin, masonerie, noua ordine mondială, ecumenism, New Age, precum și alte resurse utile.

Dacă aveți vreo sugestie o puteți lăsa într-un comentariu (nu va fi publicat).

Condiții minimale pentru adăugarea unei noi adrese în pagina resurse creștin-ortodoxe:
- blogul/site-ul să aibă exclusiv continut creștin ortodox;
- în conținutul resursei sugerate să nu existe materiale care promovează new age-ul, masoneria, vrăjitorii, magie alba, fenomen OZN sau alte deviații asemănătoare.

Vizitați pagina Resurse Creștin-Ortodoxe, o pagina utilă oricărui creștin ortodox care vrea să fie la curent cu noutățile din lumea credinței creștin-ortodoxe.

Niciun comentariu:

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner