duminică, 30 iunie 2013

Globaliștii și puzderia de fundații, mișcări și organizații anticreștine

Probabil că ați observat apariția puzderiei de consilii, fundații, mișcări, organizații obscure care cer imperios implementarea unor măsuri anticreștine sau nefirești, în numele umanismului, libertății, păcii, binelui, prieteniei ...

Cum de n-a auzit nimeni pȃnă acum de aceste entități și cum se face că cererile acestor trompete sunt preluate imediat de cele mai mari televiziuni (controlate tot de către oculți). De unde au acestea atȃta influență? Ale cui sunt toate aceste entități obscure și cum de îsi imaginează aceste grupulețe formate din cȃteva zeci de membri insipizi că ar putea să-și impună punctele de vedere în fața a milioane de oameni care nu le împărtășesc deloc "minunata" viziune?
Nu există decȃt un singur răspuns la o asemenea situație absolut nefirească, nedemocratică și periculoasă: aceste grupuri minuscule sunt finanțate și sprijinite de globaliști oculti, diabolici.

Ca să ne facem o idee despre cȃt de "nobile" sunt intențiile acestor entități este de ajuns să amintim faptul că una dintre cererile acestora - repetată obsesiv - se referă la interzicerea predării învățămantului creștin în școli ... în numele "libertății". Aceasta este obsesia supremă, maladivă, a neo-marxiștilor "umaniști".
O altă cerere, la fel de "nobilă", ar fi și predarea educației sexuale în școli de la vȃrste foarte fragede, într-un mod cat mai explicit, eventual și cu strecurarea cȃtorva mesaje homosexuale. Tot în numele "libertății", bineințeles.

De fapt, nu este vorba despre nicio libertate căci aceasta există și astăzi din plin ci despre implementarea voită a anarhiei, a haosului. Acolo unde nu mai există reguli nu se instaurează libertatea ci haosul iar haosul nu este al lui Dumnezeu!

Mai jos voi reda cȃteva fraze din articolul: "Educație sexuală sau sexualizare și pervertire a copiilor?". In articol (de fapt, un memoriu) se atrage atenția asupra pericolului reprezentat de acțiunile acestor grupuri agresive, anticreștine, apărute ca ciupercile după ploaie.
"Este vorba despre aceleași grupuri de interese, reprezentate public prin „organizații ale societății civile” secular-ateiste, care încearcă din răsputeri de-finanțarea cultelor, eliminarea orei de educație religioasă, eliminarea simbolurilor religioase din școli, marginalizarea actului de credință și transformarea creștinilor într-o specie de ciudați – tolerată, dar lipsită de orice influență într-un spațiu public complet ocupat de ei – adică de oameni care nu reprezintă, de fapt, nici populația și nici interesele reale ale acesteia."
"O spunem fără ocolișuri: sexualizarea copiilor reprezintă un instrument al luptei pentru putere a grupurilor contraculturale neo-marxiste, precum organizațiile LGBT, feministele sau secular-ateii."
Deci, avem LGBT, feminism, anticreștinism. Urmează poligamia, căsătoria in grup. In ritmul ăsta pȃnă la incest, zoofilie si pedofilie nu mai este foarte mult.
Cȃt amestec au masonii în implementarea acestor transformări nefirești?

Omenirea a mai trecut o dată printr-un asemenea haos "umanist", intunecat: Sodoma si Gomora. Ați văzut cum au sfȃrșit!

Aceste comandouri neo-marxiste, anticreștine, nu doresc altceva decȃt înlăturarea legilor lăsate de Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner