marți, 9 iulie 2013

ÎPS Pimen - Există un plan diabolic

ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, aflat pe 1 şi 2 iulie la Mănăstirea Putna, pentru a-l cinsti pe Sfântului Voievod Ştefan cel Mare, a criticat în termeni duri politica din zilele noastre, „politica Uniunii Europene”.

Dictatura Uniunii Europene
„Dumnezeu ne-a salvat de pericolele aduse de Uniunea Sovietică, ne va salva, credem, dacă ne vom ruga cu toată smerenia, de pericolele aduse de politica Uniunii Europene”, ... „rău era în timpul regimului comunist ateu. Mai rău în timpul acestui regim, Uniunea Europeană”
Otrăvirea apelor prin exploatarea gazelor de şist (fractionare hidraulica)
"Există acest plan diabolic… Sub pretextul că se caută resurse de energie verde (gaze de sist) şi nu mai ştiu ce…, trebuie să sfredelească pământul, dar nu oricum, la adâncimi mari, otrăvind apele, izvoarele lăsate de Dumnezeu, pentru totdeauna. O crimă. O crimă! Un plan economic diabolic. Rugăciune la Dumnezeu ca să-i oprească din răutatea lor”
Căsătorii între homosexuali
„Cum să-i credem pe ei că vor aduce binele? Numai răul! Totul se otrăveşte, şi apa, și alimentele, şi, mai ales, sufletele noastre. Sub protecţia legii parlamentare… păcatul pe care Dumnezeu l-a pedepsit cu foc şi pucioasă în Sodoma, păcatul sodomiei. Lumea se înmulţeşte prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Aşa a rânduit Dumnezeu. Citim în Sfânta Scriptură, în Vechiul Testament, că Dumnezeu, văzând că nu e bine ca omul să fie singur,i-a făcut un tovarăș de viaţă: o femeie! Nu i-a făcut un bărbat! Dar când diavolul pune gheara pe sufletul omului, îi întunecă mintea şi se petrece ceea ce se petrece. Să avem credinţa neclintită că ei se vor risipi, și noi trebuie să rămânem tari în credinţa noastră, fără să-i urâm. Fără să-i urâm! Nu, nu-i urâm, ci le urăm şi le dorim întoarcere la calea cea adevărată, la credinţa în Dumnezeu”
Citiţi mai multe aici (via razbointrucuvant).

ÎPS PIMEN despre PĂCATUL SODOMIEI


Vor sta oare masonii cu braţele încrucişate sau vor încerca iarăşi să atace Biserica?

Niciun comentariu:

Subscriere email

Introduceți adresa email:

Delivered by FeedBurner